Köttmjölk

Ja, ni har säkert varit med om det, livsmedel som smakar annat, icke önskvärt livsmedel. Bajs, tänker ni säkert nu. Nej, jag tänker på vitlök, kött, fisk, sånt. När mjölken tagit smak av köttfärs till exempel, så kallad köttmjölk. Eller när vaniljyoughurten man längtat efter fått smak av någon gammal härlig öppnad makrillsburk.

Ja, vad man kan man säga och göra?
Inte vara så jävla dum att man har öppnade makrill-i-tomatsås-burkar i kylskåpet. Alternativt sluta dricka sur mjölk.

Advertisements
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

8 Responses to Köttmjölk

  1. Tofflan says:

    Jag har mest besvär med mat som har blivit hårig och grön i kylen. Jag gillar inte hår i maten, helt enkelt. Och grönt är, i det här fallet, inte skönt.

  2. Jag gillar hårig grön mat!
    Gott! sa fisken.

  3. jernis says:

    Till exempel citron med grön punkfrilla? Sån där man hittar i kylskåpet efter en lång semester? Tamejfan ALLT, även ättiksgurkan, smakar och stinker citronmögelolja. Bara att hiva rubbet och köpa nytt, både mat och skåp, såvida inte dom impregnerade innerväggarna går att djupsanera. Klorin duger nog inte, möjligen sandblästring.

    • Haha, ja citron med punkfrill är ju inte fel!
      Det är alltid ett sant nöje att lämna kött, fisk och annat kvar i kylen när man åker på semester och se resultatet när man kommer hem. Spänning, brukar jag kalla det.

  4. Elin says:

    Eller när man haft salami i kylen !!!!!!

  5. “Är det en paprika eller en pudel?”
    Hjälp Mona

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s